Annette Præstegaard - designbureau


 
   Tilbud       Billeder     Erfaring  Kundeudtalelse  Kontakt  Partnere  

   Forside  

 
              Kundeudtalelse
 
Indretningsdame? - hvad skal det til for?

- Sådan tænkte min mand, da jeg foreslog det.
Vi i gang med at renovere vores stue, da vi efterhånden var mere
 eller mindre trætte af de blanke rødstensmure, som ikke bidrog
med meget lys i stuen. Opløbet til at få renoveret stuen havde
stået på i flere år, da det var en stor beslutning, men heldigvis
blev det til noget.

I min tanker havde jeg samtidig gået og tænkt på, at det ville være
rigtig godt at få en ekstern person til at se på, hvordan vi kunne få
den nye stue indrettet. Vi har aldrig været helt gode til at se de store
linjer i indretningen, hvorfor det mere er blevet til, nej, hvor er det pænt det køber vi :)

Annette Præstegaard havde jeg i mine tanker hele tiden, da jeg kendte lidt til de ting, som hun har lavet.
Jeg meldte mig til et malekursus hos Annette og spurgte, om
det var noget, som hun kunne være interesseret i at arbejde med. Herved fik jeg mulighed for at tale med Annette og samtidig mærke, om det var en opgave, vi kunne samarbejde om.
Min mand og jeg blev enige om, at vi ville have en ekstern person til at hjælpe os, og valget faldt på Annette, som kom på besøg hos os, mens hele stuen var brudt ned. Inden mødet havde jeg sendt nogle billeder af vores tidligere stue, så Annette kunne se, hvordan det tidligere havde set ud. På billederne havde jeg også beskrevet, hvad vi gerne ville beholde.

Annette var bare helt fantastisk til at ramme ind i netop, hvad vi kunne tænke os. Specielt min mand, som var meget skeptisk, var bare med på opgaven lige med det samme. Det er helt klart Annettes god indgangsvinkel til opgaven. Hun presser intet, absolut intet ned over én, men kommer med nogle muligheder, som vi kan se på, og hun fortæller hvilke konsekvenser det giver, hvis vi foretrækker den grå sofa frem for den bordeauxfarvede.
Inden mødet havde Annette orienteret sig om, hvor vi kunne købe de forskellige ting og havde forskellige stofprøver etc. med. Efter Annettes besøg kunne vi selv tage de endelige beslutninger om, hvad vi ville vælge og herefter gå i gang med at købe de ting, som vi ikke allerede havde.
Det var har været en hel fantastisk oplevelse for os at være med i den proces.
I dag har vi en stue med rigtig meget åbenhed og luft. En stue som ser helt anderledes ud end den tidligere stue, selvom vi stadig har en del af de gamle møbler og ting i stuen. Specielt er der flyttet om på dagligstuen og den "pæne" stue, som bare har haft en
helt utrolig god virkning i dagligdagen.

Vi har kun rosende ord. 

Lisbeth og Søren, Djursland
 

 

 
 
 

Håndmalet tapet af Heidi Zilmer
 


Vi ønskede professionel hjælp til istandsættelse

Vi planlagede at kontakte to til tre med erfaring fra boligindretning for at få inspiration til farvevalg og indretning af stueetagen i vores hus. Huset er i stilen "bedre byggeskik", - som Annette kaldte det. De aktuelle rum var stue, køkken, kontor og et gæsteværelse.
Venner havde fortalt os om Annette Præstegaard, så hun blev den første, vi ringede til og fik aftalt et møde i vores hus i Risskov.

Der kom meget præcise og interessante ideer på bordet. Tanker vi aldrig selv havde tænkt. Da Annette forstod at flette vores egne ønsker ind, valgte vi på stedet, at det skulle være hende, vi skulle arbejde videre med. Hendes ideer og begejstring var smittende.

Få dage senere kom et oplæg, der passede os særdeles godt. Det var baseret på research vedr. farver, møbler og stoffer. Alt faldt i vores smag, der var også taget fint hensyn til vores egne ønsker. To måner senere kom Annette igen for at "justere", som hun kaldte det, på indretningen.

Vi har nu en særdeles velfungerende underetage, som også er den centrale del af huset. Der er harmoni, lys, plads og interessante detaljer. Vi nyder løsningen og påskønner det dagligt.


Margit, Risskov