Annette Præstegaard - designbureau

 
Quiche Loraine

hjemmedyrkede tomater

 Sådan lykkes det - Mine allerbedste mad- og bageopskrifter

search engine by freefind advanced
Brød
Forretter
Hovedretter
Dessert
Kage
Jul

 

På dette site præsenterer jeg en samling af mine egne bedste og mest gennemprøvede opskrifter. Nogle er nye, andre gamle. Der er opskrifter med stenkværnet mel, og der er opskrifter med havens afgrøder og købmandens tilbud.
Der er opskrifter til de svampe fra området og på dejlig mad fra rejser.
Aldrig har jeg serveret så meget gæstemad som i 2011. Det inspirerede til oprettelse af dette site.
Alle i familien kan lide at lave mad og bage. Jeg kan lide den kreative proces og præsentationen af af resultatet, når noget lykkes. Jeg er den eneste, der ikke bruger opskrifter, så nu er det lidt af en opgave for mig at notere under vejs. Men på opfordring .....

Der ikke er anvendt varmluft i ovnen. Opskrifterne er for øvede og ikke for de, der ønsker fuld beskrivelse af detaljer, men ellers ikke vanskelige.
Generelt er der ikke meget arbejdstid ved disse opskrifter, så spring bare ud i det.

Opskrifter og billeder korrigeres og suppleres løbende.


 
kransekage, napolionshatte

          
            
     

       
        


 







©
Annette Præstegaard - www.prae.dk
Solsikkevænget 105, NYE, 8200 Aarhus N
mail: apr@prae.dk   - tlf. 26519556

Annette Præstegaard